Friday, December 9, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Assalamualaikum.. :)

Seperti yang korang nampak dekat title dee.. Ni first time dee masuk contest sejak dee bergelar blogger.. *blogger tak feymes* dee suka bace blog Nisa Kay sejak dee takde blog lagi.. dalam contest ni ade 80 lebih hadiah.. LAPAN KOSONG weyh !! dee join contest ni sebab nak mencuba nasib..blink-blink dee tengok giveaway Nisa Kay.. dee habiskan sejam lebih untuk like fan page hadiah-hadiah tu.. naik kabur mate ni pandang lappy.. takpe. demi semangat masuk contest ni.. ewaahh !


Kalau dapat Alhamdulillah.. dee siap like fan page shawl tau.. even dee freehair.. dee bole bagi shawl tu kat mama dee.*kalau dapat k*. ingat mama dee tak reti lilit shawl tu..semangat dee tengok dia lilit.. tak mau taip banyak.. korang boleh tengok senarai giveaway Nisa Kay.. sangat AWESOME !! Jom Like ramai-ramai..

8 comments:

  1. salam. MIRARO pun join jugak. GUDLUCK dear ;)*lawaa belog.

    ReplyDelete
  2. hee..good luck for u too..takde lah..blog biase jaa..

    ReplyDelete
  3. tahniah ye menang 1 pasang The Doll Eye contact lens dari Pretty Lens Store...memang sesuai pon...mata tu makin cantik lah lepas ni...^_^

    ReplyDelete
  4. thanks.. dah rezeki..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang!!

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete
  6. waalaikumsalam.. thanks.. tahniah kat awak jugak :)

    ReplyDelete
  7. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete