Saturday, February 4, 2012

My Second Contest

Assalamualaikum kalian :)

Korang sihat ? Dee harap korang sihat-sihat ea.. Straight to the point.. sebelum tu korang suka dengar radio HotFm tak ? Bagi peminat tegar HotFm mesti dah pernah dengar pasal contest ni kan ? Bagi yang belum, meh cheq cita kat hangpa.. Contest ni berkaitan dengan lagu Love Story nyanyian Melly Goeslaw ft Irwansyah.. dee yakin mesti ramai dah dengar lagu ni..dee pon cuba-cubalah join contest ni..


Kat bawah 'menang tiket' tu lah borang penyertaan dia..cuma ceritakan kisah cinta korang si dia tetapi cerita orang tu haruslah mempunyai kaitan dengan lirik lagu ni..


Nampak tak ? penyertaan dee dah terima..dee masuk ni pun sebab suka-suka jaa..kalau dpat alhamdulillah..dee masuk kan kisah dee masa first time dee jumpa mr simple dee..hehe..bagi yang berminat still boleh join lagi.. ape lagi.. layari http://www.hotfm.com.my/ SEKARANG !!! >.<

2 comments:

  1. thanks..tapi tak dapat pon..hehe..winner da umumkan 10 hb hari tu.. :)

    ReplyDelete