Tuesday, June 4, 2013

HOMO ?

Assalamualaikum.. Anneyeong *bow*

"I knew you were trouble went you walk in, shame on me now" Taylor Swift.

Mesti time baca lirik tu korang menyanyi kan ? hikhik. sape tak kenal Taylor Swift kan. tapi topik kali ni bukan pasal Taylor ni ok. kalau nak pergi google dia sekarang. >.<

dee nak cerita pasal homoseksual ataupon hubungan sejenis. macam yang korang tau. negara kita sendiri Malaysia ni pon ade golongan macam tu jugak.


tapi kat Malaysia tak nampak sangat kaum homo ni. macam nampak lelaki berpeluk jalan sama sama or same with that. paling paling pon kita nampak mat mat bangla jalan kat tepi jalan pegang tangan. korang ponn mula lahhh " eh ! kau tengok mat bangla dua orang tu ? eeee. " the fxct ! diorang pegang tangan tu sebab diorang takde orang lain selain daripada kawan dia tu. family dorang jauh. dee pulak yang emo ni. hakhak. xD


dee tau ramai yang sedar ade sebahagian kita kaum perempuan yang dress up macam lelaki even jalan, cakap, gaya dia macam lelaki. kadang-kadang hensem lagi diorang ni dari lelaki. the other word is PENGKID. maybe ade reader ni kawan orang macam ni. even dee sendiri ade kawan macam ni. tapi...tak salah kalau kita nak berkawan dengan orang macam ni. KAWAN je okey ! kalau boleh jangan sampai perasaan kawan tu berubah macam korang sayangkan dia lebih dari tu.

ade sesetengah perempuan siap couple dengan orang macam ni. kalau yang setakat suka suka tu dee memang tak nak masuk campur sangat. lantak korang lahh. yang dee risaukan yang serius couple dengan golongan pengkid nii. dah terang korang tau dia perempuan kan. awatlah hangpa pi bagi 100% perasaan sayang korang tu dekat depa nii. SANGAT TAK BERBALOI.


dear girls, pernah tak korang bayangkan naik satu pelamin dengan orang yang korang sayang dan insan tu haruslah lelaki.. dee tahu  ramai yang couple bukan nak bazirkan perasaan semata bukan ? mesti kalau boleh harap hubungan tu berkekalan sepanjang hidup kita. even have a baby with him right. tak payah malu malu lah. dee tahuu. alolololo ~ . dee jugak tahu ramai yang menangis bila break up dengan pengkid nii. jangan bazir air mata untuk mereka yang tak sepatutnya kita tangisi ok sayang ? simpan air mata tu sampai diijabkan kabulkan dengan insan yang dijodohkan dengan kita. saat tu ape yang ditangisi bukan kesedihan. tapi airmata tanda kesyukuran.



buat girls yang anggap diri dia lelaki, take it easy darling. jangan berubah drastik sangat kalau tak boleh. contohnya, yang suka buat rambut style lelaki tu. ape kate korang cuba pakai sepit rambut yang comel comel tu. kalau segan beli senyap senyap jee. tak pun suruh kawan belikan. cuba pakai dekat rumah sebagai permulaan. tengok cermin. mula mula korang akan rasa " geli lah wehh ! dah macam ape entah !" . baru nak cuba biasalah. kalau korang selalu pakai comel kot sebab dee tahu kalau korang hensem gila dari lelaki kalau balik ke perempuan confirm lagi cantik dari hot bitch kat luar tu. SUMPAH WEHH !

dee harap sangat kaum macam ni akan kurang dekat negara kita. agama sendiri melarang kita berpakaian macam lelaki kan. dee yakin korang boleh berubah. dee pon dalam proses nak ubahkan diri menjadi lebih baik. marilah kita sama sama berubah. wahhhh . macam buat kempen pilihanraya toqq. teehee.

KUN. 
XOXO


3 comments:

  1. dah follow your blog (id: sunshine kelly) please follow back at www.sunshinekelly.com

    ReplyDelete
  2. amalan songsang..dilaknat Allah.. ^^
    btw follow sini ya.. :)

    http://nanaownlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga diorang berubah. :) oke dear .

      Delete